Draadloze snellader

08-01-2018

Opladen wordt in 2018 gemakkelijk en snel met deze draadloze snellader!

Laad je mobiele telefoon op zonder een kabel te gebruiken. Leg je mobiele telefoon op de lader en wacht tot de laadnotificatie verschijnt. Deze draadloze lader ondersteunt laden met een vermogen van 10W om je telefoon twee keer zo snel op te laden dan de meest gangbare draadloze laders in de markt. Met ventilatiegaatjes in de bodem om de lader gekoeld te houden en rubberen strips voor stabiliteit. Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 2A. Draadloze output: 9V/1.1A; 10W.

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Telefoonhouder met draadloze lader

04-01-2018

Met deze telefoonhouder en draadloze oplader in één, gaat u ook in de auto met de tijd mee.

Deze geavanceerde lader stelt u in staat om handsfree te bellen en uw mobiele telefoon tegelijkertijd op te laden. De lader komt zowel met een roosterklem als met een standaard voor dashboardmontage. De telefoon (geschikt tot en met 6") wordt stevig op zijn plaats gehouden tijdens het rijden door de twee zijklemmen van de houder. De geïntegreerde LED indicator geeft weer dat de telefoon wordt opgeladen. Om de lader te gebruiken verbindt de bijgeleverde micro USB kabel met de USB output van uw auto of met een autolader (niet bijgeleverd). Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 1A. Draadloze output: 5V/1A; 5W

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Veilig in het verkeer!

04-01-2018

Deze telefoonhoes blokkeert alle mobiele-, WiFi- en Bluetooth®-signalen, inclusief in-komende telefoongesprek-ken, tekstberichten en meldingen.

Alle voicemails, tekstberichten en meldingen verschijnen nadat u de telefoon weer uit de hoes haalt. Elimineert de menselijke fout in het verkeer door een belemmering te bieden die de drang stopt om op de telefoon te kijken. Geschikt voor de meeste smartphones tot 18x9cm. Er passen maximaal 4 telefoons in de hoes. Ook is dit product zeer geschikt tijdens meetings of etentjes, zodat u niet afgeleid wordt.

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

We gaan naar de beurs!

04-01-2018

Hou ons in de gaten. Volgende week gaan we naar de grootste Europese beurs van relatiegeschenken en promotionele producten. Met wel 1000 stands en veel nieuwe product lanceringen gaan komen we met veel inspiratie terug. Houdt onze website en nieuwsbrieven dan ook goed in de gaten.

Heeft u interesse laat het ons dan nu al weten!
klik op onderstaande @

 

lees verder

2018 wordt een revolutionair jaar!

04-01-2018

Draadjes hebben we niet meer nodig. Alles wordt draadloos. Telefoons en tablets kunnen in de toekomst draadloos worden opgeladen.

Apple maakte afgelopen september tijdens de presentatie van de iPhone 8 en de iPhone X bekend dat draadloos opladen bij de nieuwste modellen ook door Apple ondersteund gaat worden. Andere grote telefoonmerken deden dit al, maar grootmacht Apple bleef hierin achter. Deze strategie wijziging is erg belangrijk voor onze branche en was het startsein om flink in te zetten op uitbreiding van producten die draadloos kunnen opladen. Nu heeft iedereen nog één of twee vaste punten waar gedurende de dag of nacht de oplader ingeplugd wordt, maar over enkele jaren verwachten wij dat de oplaadpunten overal in verwerkt worden; in de auto, achter het bureau of zelfs in het notitieboekje dat we gedurende de dag meenemen naar meetings.

Hierbij alvast voor u een sneak preview van draadloze producten. Uiteraard kunt u er bij ons vanuit gaan dat deze aan de hoogste veiligheidseisen voldoen omdat wij alleen werken met gecertificeerde toeleveranciers die alleen gecertificeerde producten leveren die voldoen aan alle Europese wet- en regelgeving. 

 

 

lees verder

Online winkelen? Ga naar onze shop!