Afbeelding

Waarom draadloos opladen

22-03-2018

Vanaf 2017 is draadloos opladen de universele standaard die wordt ondersteund door alle gangbare telefoons, zowel iOS als Android. Draadloos opladen stelt gebruikers in staat om hun mobiele apparaat op te laden, waar ze zich ook bevinden zonder dat daarvoor een laadkabel noodzakelijk is. 

Deze manier van opladen is eenvoudig, efficiënt en de manier van opladen voor de komende jaren.

Wilt u de hele presentatie bekijken, klik hier. 

lees verder

Uitgelicht

26-01-2018

Hieronder ziet u een overzicht van een aantal producten die wij u niet willen onthouden.

Bent u geïnteresseerd in een monster?

Vraag uw monster aan.
klik op onderstaande @ 

lees verder

Draadloze snellader

08-01-2018

Opladen wordt in 2018 gemakkelijk en snel met deze draadloze snellader!

Laad je mobiele telefoon op zonder een kabel te gebruiken. Leg je mobiele telefoon op de lader en wacht tot de laadnotificatie verschijnt. Deze draadloze lader ondersteunt laden met een vermogen van 10W om je telefoon twee keer zo snel op te laden dan de meest gangbare draadloze laders in de markt. Met ventilatiegaatjes in de bodem om de lader gekoeld te houden en rubberen strips voor stabiliteit. Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 2A. Draadloze output: 9V/1.1A; 10W.

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Telefoonhouder met draadloze lader

04-01-2018

Met deze telefoonhouder en draadloze oplader in één, gaat u ook in de auto met de tijd mee.

Deze geavanceerde lader stelt u in staat om handsfree te bellen en uw mobiele telefoon tegelijkertijd op te laden. De lader komt zowel met een roosterklem als met een standaard voor dashboardmontage. De telefoon (geschikt tot en met 6") wordt stevig op zijn plaats gehouden tijdens het rijden door de twee zijklemmen van de houder. De geïntegreerde LED indicator geeft weer dat de telefoon wordt opgeladen. Om de lader te gebruiken verbindt de bijgeleverde micro USB kabel met de USB output van uw auto of met een autolader (niet bijgeleverd). Draadloos laden geschikt voor Android telefoons die draadloos laden ondersteunen, iPhone 8, 8S en X. Input: 5V 1A. Draadloze output: 5V/1A; 5W

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Veilig in het verkeer!

04-01-2018

Deze telefoonhoes blokkeert alle mobiele-, WiFi- en Bluetooth®-signalen, inclusief in-komende telefoongesprek-ken, tekstberichten en meldingen.

Alle voicemails, tekstberichten en meldingen verschijnen nadat u de telefoon weer uit de hoes haalt. Elimineert de menselijke fout in het verkeer door een belemmering te bieden die de drang stopt om op de telefoon te kijken. Geschikt voor de meeste smartphones tot 18x9cm. Er passen maximaal 4 telefoons in de hoes. Ook is dit product zeer geschikt tijdens meetings of etentjes, zodat u niet afgeleid wordt.

Vraag nu uw monster aan.
klik op onderstaande @

lees verder

Online winkelen? Ga naar onze shop!