Intercédé
T: +31 (0)172 536 074
info@intercede.nl

Schoterhoek 2, 2441 LD Nieuwveen

Uw contactpersonen

Afbeelding

Cocky Schalk (directeur)
Cocky heeft ruime ervaring als commerciële duizendpoot. Eerder werkte zij bij diverse multinationals. Haar hobby’s zijn tuinieren, lezen en Intercédé.
cschalk@intercede.nl

Afbeelding

Ella van Veen (sales)
Ella heeft veel ervaring in onze branche en is een kei in creatief meedenken met onze klanten. Ella's product kennis is groot en ze is een heel prettige collega om mee samen te werken. Haar hobby's zijn tennissen, vakantie en gezellige dingen doen met haar gezin.
evanveen@intercede.nl

Afbeelding

Rian Hoogendijk (sales)
Rian is bijzonder klantvriendelijk en nooit chagrijnig. Hij adviseert en begeleidt Nederlandse klanten en ook een aantal internationale major accounts. Zijn hobby’s zijn voetbal, skiën en uitgaan.
rhoogendijk@intercede.nl

Afbeelding

Ellen Kuijt (back office en administratie)
Ellen is onze vraagbaak en weet overal een oplossing voor, ook al doordat ze al vele jaren bij Intercédé werkt. Ellen handelt de orders af en bewaakt tijdige levering, ook draagt zij zorg voor onze administratie. Haar hobby's zijn creatief bezig zijn en wandelen.
ekuijt@intercede.nl

Afbeelding

Timo de Waardt (verkoop binnendienst)

tdewaardt@intercede.nl

 

Afbeelding

Hans Schalk
Hans heeft ruime ervaring op marketing gebied en heeft in de scheepvaart bij een multinational gewerkt voordat hij bij intercédé begon. Hans is heel sterk in de speciale projecten zoals o.a. aanbestedingen. Tevens is hij de contactpersoon voor onze internationale accounts en snoepje van de zaak. Zijn hobby's zijn koken, houthakken, snoeien en zorgen voor veel gezelligheid.
jschalk@intercede.nl

 

Online winkelen? Ga naar onze shop!